Nguyễn Thành Luy

About Me

Date of birth : 12th Mar 1972
I was born in Danang and living in Saigon- Vietnam. The year 2007, I started into photography. At the beginning, I think this is a game. So in 2009 I began to participate in the photography contest. I have had initial success quite nice. I also had the medals at Viet nam and abroad. However, I still consider this a part of life. I still have to earn a living every day by the work of a mechanical engineer.
In the images on this site. I hope to bring to you the feeling of gentle entertainment.
Wish you happy


 Tôi sanh  ngày 12 tháng 3 năm 1972
Tôi sinh ra tại Đà Nẵng và sống tại thành phố Sài Gòn  Việt Nam. Năm 2007 tôi bắt đầu đến với nhiếp ảnh. Khi bắt đầu, tôi nghĩ đây là một cuộc chơi. Cho đến năm 2009 tôi đã bắt đầu tham gia các cuộc thi về nhiếp ảnh. Tôi đã có những thành công ban đầu khá tốt đẹp. Tôi cũng đã có những huy chương trong và ngoài nước . Tuy nhiên, tôi vẫn coi đây là một phần của cuộc sống. Tôi vẫn phải kiếm sống hằng ngày bằng công việc của một kỹ sư cơ khí.
Bằng những hình ảnh trên trang web này. Tôi hy vọng sẽ mang đến cho bạn những cảm giác giải trí nhẹ nhàng.
Chúc các bạn vui
Share on Google Plus

About luy nguyen

I was born in Danang and living in Saigon, Vietnam. In the images on this site. I hope to bring to you the feeling of gentle entertainment. Wish you happy!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments :

Post a Comment